Mleko Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Obowiązki administratora Only AWP #2 ⦁ Każdy administrator serwera Only AWP zobowiązany jest do przestrzegania regulaminu serwera jak i taryfikatora kar. ⦁ - Regulamin i Taryfikator: KLIK ⦁ Aktywność na serwerze minimum 6 godzin (360min) tygodniowo. ⦁ Każdy admin ma 24 godziny na rozpisanie demka. ⦁ Administrator serwera musi pomagać każdemu użytkownikowi, aktywnie grać na serwerze oraz SPRAWIEDLIWIE zachowywać się w stosunku do każdego gracza. Koleżeństwo nie będzie tolerowane! Regulamin jest stworzony dla każdego! ⦁ Pamiętaj! Jeżeli inny admin łamie regulamin masz obowiązek zgłosić to opiekunowi serwera! ⦁ Każdy admin powinien aktywnie uczestniczyć w życiu forum! ⦁ Administrator serwera posiadający WARNA na forum powinien jak najszybciej je odrobić w tym dziale: - KLIK ⦁ Brak akceptacji i i zapoznania z tym tematem grozi ostrzeżeniem! ⦁ Nie przegranie 6h w ciągu tygodnia = warn ⦁ Nie przegranie 6h w ciągu 2 tygodni = degrad ⦁ Minimum 5 głosów tygodniowo na serwer - KLIK ⦁ Niestawienie się na zebraniu = warn Pod tematem, proszę Adminów o napisanie ,,Zapoznałem się i akceptuje." Edytowane 22 Grudnia 2020 przez JAMI 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adolf Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zapoznałem się i akceptuje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowWolf Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Zapoznałem się i akceptuje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi