UHG GG Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Nick z serwera: UhG GG Imię: Kacper Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:1:542869177 Czas spędzony na serwerze (GT):https://www.gametracker.com/player/UhG GG/51.83.150.44:30035/ Doświadczenie: Obecnie jestem adminem na Surf+Rpg Znajomość komend admina w skali 0-10 : Około 5/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Witam mam na imię Kacper mam 16 lat interesuje się sportem a szczególnie piłka nożna chodzę do technikum kierunek technik informatyk. Dlaczego chce być Adminem ? Ponieważ chce pomóc dla serwera ponieważ niedawno wystartował i dlatego może być dużo cheater`ów Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Myślę, że okolo od 2 do 3 h Posiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: Posiadam Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak akceptuję Kontakt: Steam,Discord,Ts3 Konto Prime?[ TAK / NIE ]: Tak Składka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]: Nie Edytowane 24 Grudnia 2020 przez DżoDżo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Każde podanie napisane przez ciebie będzie automatycznie odrzucone 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplaus Napisano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi