Zjarany KanekiTheN Napisano 26 Grudnia 2020 Zjarany Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Nick z serwera:✞I'M KANEKI✞ Imię:Dominik. Wiek:15. Steam ID: STEAM_0:1:539104229 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/✞I'M KANEKI✞/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Tak Znajomość komend admina : 5/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chialbym zostac adminem, poniewaz obecnie na serwerze jest jeden aktywny Administrator oraz przez niraz pojawiajacych sie cheaterow badz toxikow. Mam na imie Dominik Mieszkam na terenie Wielkopolski i mam 15 lat. Moim hobby jest granie w gry / bieganie z gier najczesciej przesiaduje na cs:go badz Unturned. Wiekszosc osob na serwerze zna mnie / kojarzy tak samo z administracja. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Od 3 do 6 godzin. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak. Kontakt: Dsc , TS3 , Messenger , Steam. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]:Tak. Składka?: [TAK/NIE]:Od nowego roku. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Jestem na Tak +wiek +gt +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 26 Grudnia 2020 Administrator Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Tak, + GT + Składka + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 + GT +składka +sm Bo nauczyć się tego to jest pikuś +/- wiek TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Jestem na tak + Aktywność na serwerze + Bardzo dobra rozpoznawalność przez graczy jak i administratorów + Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Przyjmuje na 7 dniowy okres próbny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi