JAMI Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 0/10 Nigdy nie miałem admina, nigdy nie zarządzałem serwerem przez smoda/rcon. 1/10 Umiem posługiwać się podstawowymi komendami z sm_admin. 2/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin. 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy. 4/10 Umiem posługiwać się większością komend smod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera. 5/10 Umiem posługiwać się komendami rcon równie zręcznie co smod(punkt 4), by sprawnie zarządzać serwerem. 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP. 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie. 8/10 Rozumiem budowę pluginu, potrafię zmodyfikować niektóre jego części. 9/10 Potrafię pisać własne pluginy na miarę klas coda. 10/10 Potrafię pisać własne modyfikacje, biblioteki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi