Bielu Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Nick z serwera: ❤️Bielu❤Aleksandra cs-zone.pl Imię: Kamil Wiek: 19 Steam ID: STEAM_0:1:209978988 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/❤️Bielu❤Aleksandra cs-zone.pl/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Byłem adminem, jak i również opiekunem Znajomość komend admina : 4 (dawno nie byłem adminem i trochę sie zapomniało) Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Dlaczego ja? No to tak w ostatnim czasie gram dużo na serwerze i czasem nie ma adminów, a są ludzie, którzy oszukują lub nadużywają mikrofonów, lub się wyzywają. A patrząc teraz, jest tylko dwóch adminów aktywnych, bo kaneki ma problem zdrowotny, więc przydałaby się dodatkowa para rąk do pracy. Parę zdań o sobie mam powiedzieć? No to tak, mam na imię Kamil mam 19 lat, pochodzę z Krakowa, pracuje w dużej drukarni, która drukuje opakowania do papierosów. W wolnym czasie lubię grać w gry lub spędzać czas ze swoją narzeczoną. Ukończyłem szkołę zawodową na profilu elektromechanik, egzaminy zdałem bez problemu. Większość osób mnie zna z innych sieci, więc nie ma co się rozpisywać, ale w przyszłości każdy mnie pozna, jeśli tylko będzie chciał. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Zależy od tego kiedy mam na popołudnie, bo wtedy raczej mnie na serwerze nie będzie, ale myślę że tak ze 2/3h dziennie. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak Kontakt: mess/ts/steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Składka?: [TAK/NIE] Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 +wiek +gt +doświadczenie +chęci +podanie +składka Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Jestem na Tak +wiek +gt +składka +podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 A co mi tam mozna ci dac szanse na Tak +gt +skladka +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniiilive Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 jestem na tak: + doświadczenie + składka + gt + podanie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 2 Stycznia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Tak, + Wiek + Doświadczenie + GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 jestem na tak + doświadczenie +wiek + składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zjarany KanekiTheN Napisano 3 Stycznia 2021 Zjarany Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jestem na Tak +GT +Składka +Wiek +Podanie Kocham Was <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rausik Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Na tak + wiek + doświadczenie + sm Pamiętam co kiedyś zrobiłeś na innej sieci, ale każdy zasługuję na kolejną szansę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Na tak, Panie Kamilu. +Wiek +Doświadczenie +Podanko +Gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi