Anonim Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Twój nick: Furia Nick osoby na którą składasz skargę: Bielu Opis sytuacji: Chlop lata odpalony to napisalem do tomeczka zeby wbil go zbanowal i tu nagle wchodzi bielu pisze mu ze chlop lata odwalony a ten gra sb jakby nigdy nic i nastepna runda sie zaczyna bielu nadal nic wiec napisal do niego oczywiscie nie ladnie ze ma wejsc na tego specta i sprawdzic gracza a ten czeka czeka i tomek wbil i zaczol sprawdzac i ten czeka czeka i dopiero wbija, jak admin ma wgl czatu nie patrzec i nie zwracac uwagi na reporty to nie polecam takiego admina. PS przepraszam za slownictwo na demko oczywiscie przyjme gaga za to bo jednak sluszny. SteamID oskarżonego:STEAM_0:1:209978988 Data i czas zdarzenia: 03.01.2021 Dowód (ss/demko): demko godzina 16:16 Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Furia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 @ Bielu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielu Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Wbiłem na serwer zagrałem tylko jedną rundę, ale nie zauważyłem informacji od Ciebie, że ktoś lata odpalony, potem wszedłem na spekta i chciałem już banować ale tomeczek mnie wyprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Skargę odrzucam, ale @ Bielu następnym razem czytaj uważniej chat administratorski . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi