rzuf Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Nick z serwera: ♥RZUF♥ Imię:Wiktor Wiek: 17 Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198875007013/ Czas spędzony na serwerze (GT): 8/10H Doświadczenie: Posiadam Znajomość komend admina w skali 0-10 : 6-10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Spełniam wymagania przynajmniej tak myślę. Jestem ogarnięty pomagam ludzią na serwerze jeśli jej potrzebują, nie jestem toksyczny ale za to bardzo family friendly . O sobie moge powidzieć w tyle ze lubie grac w cs:go, spędzać czas z dziewczyna i znajomymi, boostowac kolegó lub oni mnie . Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 1-2h zależy od aktywności graczy na serwerze Posiadasz sprawny mikrofon?[ TAK / NIE ]: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera:TAK Kontakt: msg,dsc Konto Prime?[ TAK / NIE ]: TAK Składka |10 zł miesięcznie|[ TAK / NIE ]:NIE ( Jak narazie nie ponieważ mam plany do zorganizowania) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 +wiek +chęci +doświadczenie -składka -konto założone pod podanie - aktywność na forum Byłbym tutaj za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi