Właściciel Kamil Napisano 3 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 W dzisiejszym dniu Strzelcem został: @ Mkm Osoba nominowana: @ Bałwanek 1. Jeśli mógłbyś spełnić jedno swoje życzenie, co by to było? Mieć moc teleportowania. 2. Jak reagujesz, gdy spotykasz bezdomnego? Zlewam sytuację ,ale jeśli poprosi o pomoc to mu jej udzielę . 3. Jeśli całe Twoje życie byłoby filmem, jaki tytuł najlepiej by do niego pasował? 50 twarzy greya. 4. Jak spędzasz większość swojego wolnego czasu? Czemu w ten sposób? Większość czasu spędzam na oglądaniu seriali, bądź filmów dlatego że to moje małe hobby :D, lub spędzam go z swoją wybranką ponieważ jest praktycznie jedyną osobą z którą mogę szczerze i na luzie porozmawiać. 5. Czego wczoraj nauczyło cię Twoje życie? Żeby nie oglądać seriali do czwartej w nocy jeśli trzeba wstać na 7. 6. Gdybyś mógł dziś wyeliminować jedną rzecz ze swojego życia, co by to było? Szkoła. 7. Jaka jest Twoja największa siła? Siła umysłu. 8. Czy ufasz własnym instynktom? Tak. 9. Kiedy ostatnio próbowałeś czegoś nowego? Jeśli chodzi o koks to wczoraj. 10. Ile razy dziennie sprawdzasz pocztę elektroniczną? Dwa razy w tygodniu z nudów. 11. Co sprawia, że się uśmiechasz? @ Bałwanek @ Zbychu 12. Co zrobiłeś, z czego jesteś najbardziej dumny? Łosoś w sosie kremowym ze szparagami, był koks. 13. Gdybyś mógł zostawić sobie tylko jedno wspomnienie, co by to było? Pierwsze spotkanie z moją obecną dziewczyną. 14. Co będziesz wspominał, gdy będziesz już w podeszłym wieku? Jak auta jeszcze nie latały xD. 15. Ile pieniędzy tak naprawdę potrzebujesz do szczęśliwego życia? Za dużo. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 3 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jest łogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Właściciel Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi