adolf Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Nick z serwera: adolf.exe+cs-zone.pl Imię:Adam Wiek:16 Steam ID: 76561198411186016 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/❤Señor Adolf❤/91.224.117.23:27120/ Doświadczenie: 250h na adminie Znajomość komend admina : 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: przez sytaułację związaną ze sprzedażą awp #2 oraz brak graczy przez długi okres czasu, stwierdziłem że dobrym ruchem będzie napisanie podania na admina. Kilaka słów o mnie: Jestem Adam, w cs'a gram 2k15 i ciagle jestem gównem, na adminine siedzę z 250h godzin głównie było to na serwerach awp. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-5h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: oczywiście Kontakt: messenger, ts, discord Konto Prime?: [ TAK / NIE ] tak Składka?: [TAK/NIE] tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniiilive Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 jestem na nie +wiek +doświadczenie +składka -gt - " ciagle jestem gównem" nie wydaje mi się żeby takie słowa powinny padać na podaniach. Zawsze mogłeś inaczej napisać, że jesteś słaby w grze - "Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: " Nie odpowiedziałeś na pytanie, lecz tylko napisałeś co Cię skłoniło do napisania podania - błędy ortograficzne ( co prawda małe ) ale już tutaj jest minus gdyż świadczą o szybkim i niedokładnym napisaniu podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 na tak +wiek +składka +m 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 4 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni. Zgłoś się do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 4 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi