Magiczny04 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Nick: ˣ ᴍᴀɢɪᴄᴢɴʏ ˣ Nick admina banującego: iTomeczeQ Data/Mapa: Mirage SteamID:STEAM_0:0:11101 Serwer na którym zostałeś zbanowany : CS-ZONE.PL [ONLY MIRAGE] 145.239.19.183:28015 Opis sytuacji: Ktoś powiedział że rozmawiamy przez discorda gdy tak nie było. Długość bana : perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 @ iTomeczeQ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Ogolnie nie chce sie wpieprzac w cala sytuacje i wiem ze niby post zbedny ale mysle ze warto to wziasc pod uwage, bylem przy tym i @ Bieluwraz z @ iTomeczeQrazem zgodzili sie na tego bana bo chlopaki gadaja podobno przez ts i jak dla mnie zostal zlekcewarzony Taryifaktor banow. Spytalem Biela dlaczego magiczny dostal bana za wh on mowi ze podawali info na co bielu wyskoczyl mi z podpunktem ze podawanie info na tsie jest zabronione i traktowane jako wspomagacz lecz na taryfikatorze banow stoi cytuje podpunkt numer 6 ¨Podpowiadanie sobie na komunikatorach zewnętrznych – Ban 24h > Ban 7 dni¨ Powoli robi sie kabaret na tym mirku i jezeli admini popelnili blad to przydal by sie warn a jezeli jest to blad regulaminu to najlepiej by bylo aby jeden z opiekunow rozpisal lepiej regulamin bo jest dosc slaby i mozna by go owiele lepiej rozpisac. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Furia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 3. Podpowiadanie przez komunikatory typu skype, ts3, voip itd. w czasie gry jest zabronione i traktowane jako używanie wspomagaczy. Wczoraj przyznaliscie się do rozmowy na discordzie , więc proszę nie kłamać . Nie raz peekowales nie mając zadnego pojęcia o przeciwniku ( kolegach ) . Zaraz znaję demko które pozostawia bez zadych wątpliwości . Do tego koledzy tak samo dostali bana , a pierwszy powinien się zakończyć według regulmainu permem . Jeśli @ JAMIsobie życzy to rozpiszę demko , tylko nie widzę sensu z jasnych przyczyn ... http://791340.node31.pukawka.pl/dem-de_mirage-1609706501-1609708665.zip godzina 22 poszly wczoraj bany @edit demka aktualnie brak trzeba poczekac ok30 minut Edytowane 4 Stycznia 2021 przez iTomeczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 @ iTomeczeQrozpisz demko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rczi Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Furia napisał: Ogolnie nie chce sie wpieprzac w cala sytuacje i wiem ze niby post zbedny ale mysle ze warto to wziasc pod uwage, bylem przy tym i @ Bieluwraz z @ iTomeczeQrazem zgodzili sie na tego bana bo chlopaki gadaja podobno przez ts i jak dla mnie zostal zlekcewarzony Taryifaktor banow. Spytalem Biela dlaczego magiczny dostal bana za wh on mowi ze podawali info na co bielu wyskoczyl mi z podpunktem ze podawanie info na tsie jest zabronione i traktowane jako wspomagacz lecz na taryfikatorze banow stoi cytuje podpunkt numer 6 ¨Podpowiadanie sobie na komunikatorach zewnętrznych – Ban 24h > Ban 7 dni¨ Powoli robi sie kabaret na tym mirku i jezeli admini popelnili blad to przydal by sie warn a jezeli jest to blad regulaminu to najlepiej by bylo aby jeden z opiekunow rozpisal lepiej regulamin bo jest dosc slaby i mozna by go owiele lepiej rozpisac. Ogólnie to chyba nic nowego.. administracja wyciaga powody z kapelusza, taryfikator maja w dupie. Niestety niektóre pachołki nie nadają sie na bycie administratorem. Pragnę jeszcze dodać, ze nie macie jakichkolwiek dowodów, ze nie poprawili sie oraz, ze rozmawiali na ts/dc. Mysle, ze ktoś powinien się zająć tym serwerem bo robi sie burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rczi Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, iTomeczeQ napisał: 3. Podpowiadanie przez komunikatory typu skype, ts3, voip itd. w czasie gry jest zabronione i traktowane jako używanie wspomagaczy. Wczoraj przyznaliscie się do rozmowy na discordzie , więc proszę nie kłamać . Nie raz peekowales nie mając zadnego pojęcia o przeciwniku ( kolegach ) . Zaraz znaję demko które pozostawia bez zadych wątpliwości . Do tego koledzy tak samo dostali bana , a pierwszy powinien się zakończyć według regulmainu permem . Jeśli @ JAMIsobie życzy to rozpiszę demko , tylko nie widzę sensu z jasnych przyczyn ... http://791340.node31.pukawka.pl/dem-de_mirage-1609706501-1609708665.zip godzina 22 poszly wczoraj bany @edit demka aktualnie brak trzeba poczekac ok30 minut Sklej to demko malolat i podeslij bo widze, ze pojecia nie masz. pozdrówki :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny04 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, m3rczi napisał: Ogólnie to chyba nic nowego.. administracja wyciaga powody z kapelusza, taryfikator maja w dupie. Niestety niektóre pachołki nie nadają sie na bycie administratorem. Pragnę jeszcze dodać, ze nie macie jakichkolwiek dowodów, ze nie poprawili sie oraz, ze rozmawiali na ts/dc. Mysle, ze ktoś powinien się zająć tym serwerem bo robi sie burdel. Zgodzę się wczoraj używałem discorda i rozmawiałem z kolegami lecz infa sobie nie podawaliśmy. Dzisiaj wiedziałem że już nie mogę ich używać i tego nie robiłem a dostałem za to bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 @ m3rczinie spamuj, twoje wypowiedzi o tym, żeby ktoś się ogarnał nic nie wnoszą :) wystarczy poczekać a jak nie masz cierpliwości to proponuję ochłonąć, bo na forum także możesz dostać banika ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny04 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Zgodzę się wczoraj używałem discorda i rozmawiałem z kolegami lecz infa sobie nie podawaliśmy. Dzisiaj wiedziałem że już nie mogę ich używać i tego nie robiłem a dostałem za to bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YakoTako Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Dostaliśmy wczoraj bana o 22 przez to że gadaliśmy na discordzie, i musieliśmy czekać. Dlatego dziś nic nie mówiliśmy żeby nie dostać poraz kolejny. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez YakoTako bo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 3;15 peek na 2 typa bez wiedzy o nim 6;50 leci na kosie przez pol palacow po czym zatrzymuje sie i sprawdza rampe 12;20 wjazd na pelnej bez sprawdzania mida 22;10 nagly obrot i zabicie typa z plecow 22;28 peek z patrzeniem przez sciane 25;03 patrzenie sie przez sciane 26;15 lecisz na kosie przez undera po czym prefire w typa Jedyne akcje które wydawaly się podejrzane @edit link do dema http://791340.node31.pukawka.pl/dem-de_mirage-1609776061-1609778214.zip Edytowane 4 Stycznia 2021 przez iTomeczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi