GoGuS Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 nick GoGuS™˙ω˙ Nick admina banującego: Bielu Data/Mapa: Mirage SteamID: STEAM_1:0:539908668 Serwer na którym zostałeś zbanowany : CS-ZONE.PL [ONLY MIRAGE]145.239.19.183:28015 Opis sytuacji: Bezpodstawne nadanie bana. Dostałem bana za wh lecz tego nie używałem. Długość bana :perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 @ Bielu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielu Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Po sprawdzeniu demka, było parę akcji podejrzanych ale nie na tyle, żeby podciągnąć pod wh. Przepraszam, za mój błąd, ale ciężko się skupić i myśleć jak się nie spało kilka dni. Ostatnio się przyznaliście, że siedzieliście na dsc, a wasza gra była podejrzana, więc wam tomeczek dał bana na 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi