Anonim Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nick z serwera: f̶u̶r̶i̶a̶ Imię: Kacper Wiek: 19 Steam ID: STEAM_0:1:126676198 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/f̶u̶r̶i̶a̶/145.239.19.183:28015/ https://www.gametracker.com/player/doku/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Pracowalem wiele razy jako administrator, opiekun a nawet i wlasciciel :) Znajomość komend admina : 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imie Kacper posiadam 19 lat i aktualnie zamieszkuje w norwegii od 10 roku zycia. W wolnym czasie lubie spedzac czas grajac w pilke lub bilarda ze znajomymi lub chodzic na imprezy. Csgo jest moim malym hobby w ktorym nie jestem najgorszy :) Dlaczego akurat ja? Jestem bardzo czesto na serwerze a jezeli nie ma mnie na serwerze to siedzie na forum lub na tsie wiec jest ze mna kontakt caly dzien. Chcialbym pomuc chlopakom na miragu oczyscic serwer z cheaterow. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-6h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Oczywiscie Kontakt: ts/steam/mess/snap/forum/email Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Składka?: [TAK/NIE] Tak 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 jestem za okresem próbnym -gt -podanie +składka +wiek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 7 Stycznia 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 +doświadczenie +wiek +czas spędzony na serwerze +składka +skala znajomości komend Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rausik Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na TAK + wiek + gt + doświadczenie + składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Na tak dacie mu admina, od buta + Wiek +Gt +Bardzo sympatyczny chłop +Sm +Doświadczenie +Składka +Podanie +Chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuuri Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jestem na nie - podanie - gt - kultura +składka +doświadczenie cytuje twoje ostatnie słowa z pod mojego podania "Twoje ostatnie zachowanie wobec innych administratorow bylo totalnie chamskie i nie profesjonalne" też się zastosuj oraz zamiast inwestować w składkę polecam zainwestować w słownik ortograficzny. (DYSTANS) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin ItachiUchiha Napisano 7 Stycznia 2021 Junior Admin Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Nie mam co się wypowiadać reszta już powiedziała co i jak wiec jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jestem na Tak +wiek +gt +doświadczenie +chęci +składka +/- podanie ,słyszałem że siedzisz za granicą i nie przejmuj się co inni mówią o twojej ortografii tylko bądź sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Marves Napisano 8 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Tak, + Wiek + Doświadczenie + Dobry chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HATEK Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Przyjmuję, witaj w ekipie!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HATEK Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi