ZaPajU Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Twój nick: ZaPajU Nick admina banującego: [Admin| Only Mirage] KanekiThen Data/Mapa: 01-08-21 19:43 de_mirage SteamID: STEAM_1:0:195694354 Serwer na którym zostałeś zbanowany : ONLY MIRAGE Opis sytuacji: Po jakże nieudanej grze na pewnej stronce hazardowej , postanowiłem od reagować stres związany z otwieraniem skrzynek i ulepszaniem tego co wypadło , poszedłem na serwer , od razu dostałem bana za zduplikowane konto , nie wiem czemu .. na serwerze gram chyba dopiero od wczoraj , może to wina tego że zapomniałem usunąć nick z reklamą wcześniej omawianej strony . Długość bana : Permanentny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 @ KanekiTheN24h na rozpisanie demka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanekiTheN Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Bana dostał za aktywną blokadę na ip dostałem informacje od matrixa iż takie osoby mam banować permanentnie. Edytowane 8 Stycznia 2021 przez KanekiTheN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Ban słuszny, po przeanalizowaniu widzę dodatkowe dwa bany z tym samym adresem ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi