Mystic Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Witam Na imie mi Marcin A na sieć ta trafiłem przypadkiem podczas szukania na go setti nowej gdyż z starą siecią rozstałem się w niemiłej atmosferze. Mam jednak nadzieję że tutaj zostane na dłużej i nie będzie potrzeby pisania tutaj pożegnania ew. Rezygnacji :) 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 hi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 11 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 ★ ★ ★ Witam użytkownika ★ ★ ★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ItachiUchiha Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Cześć Kolego Witam cie wśród członków społeczności Cs-zone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 No elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Si3ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 12 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rausik Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 12 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi