Pomoc Techniczna Plus Napisano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Nick z serwera:Pomoc Techniczna Plus Imię:Maciek Wiek:14 Steam ID: nie wiem gdzie sie to sprawdza niestety Czas spędzony na serwerze https://www.gametracker.com/player/Pomoc Techniczna Plus/145.239.26.143:27030/ Znajomość komend admina : 8/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym miec poprostu bardzo admina poniewaz jest to dobry serwer i chcialbym utrzymac na nim porządek , jestem miły do czasu , i zartowbliwy , myślę że nadawalbym sie na admina ; } Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak Kontakt: steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] nie Składka?: [TAK/NIE] nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomoc Techniczna Plus Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 jeszcze chcę dodac ze jest to podanie na admina 1vs1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Azog Napisano 17 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 37 minut temu, Pomoc Techniczna Plus napisał: Nick z serwera:Pomoc Techniczna Plus Imię:Maciek Wiek:14 Steam ID: nie wiem gdzie sie to sprawdza niestety Czas spędzony na serwerze https://www.gametracker.com/player/Pomoc Techniczna Plus/145.239.26.143:27030/ Znajomość komend admina : 8/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym miec poprostu bardzo admina poniewaz jest to dobry serwer i chcialbym utrzymac na nim porządek , jestem miły do czasu , i zartowbliwy , myślę że nadawalbym sie na admina ; } Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak Kontakt: steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] nie Składka?: [TAK/NIE] nie Brak składki to jeszcze przejdzie ale Brak prime + zbyt mały wiek i nie wiesz gdzie się sprawdza ID ale znasz 8/10 komend... Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Azog Napisano 17 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi