kawusia Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nick z serwera:Kawka Imię:Wojciech Wiek:14 Steam ID: STEAM_1:1:563224182 Czas spędzony na serwerze (GT):https://www.gametracker.com/player/kawka/91.224.117.23:27120/ Doświadczenie: w normie mam w cs 2000 godz oraz bylem juz adminem Znajomość komend admina :9/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Mam na imie Wojtek lubie grac w pilke nozna a takze w gry komputerowe adminem chcialem zostac poniewaz spedzam na tym serwerze bardzo duzo godz a takze pomagam graczom gdy maja problemy Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:5/10 Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera:tak Kontakt: steam fecbook Konto Prime?: [ TAK / NIE ] nie Składka?: [TAK/NIE] tak :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 21 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nie, - GT - Wiek - Wątpię w sm - Prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 21 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Z racji iż mam duże braki przyjmuję cię z powrotem na stanowisko Administratora AWP Nadrób aktywność na forum i będzie perfecto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 21 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi