Waxelek Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Nick z serwera: Waxel Imię: Krystian Wiek: 15 Steam ID: STEAM_1:0:167779461 Czas spędzony na serwerze (GT): 2 h Doświadczenie: Byłem wiele razy adminem na wielu serwerach np bez-skilla, strefa-skilla, dawajhs Znajomość komend admina : 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: jestem ambitnym chlopaczkiem trzymam sie regulaminu i lubie bozydara Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: duzo Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak Kontakt: steam, fb Konto Prime?: [ TAK / NIE ] tak Składka?: [TAK/NIE nie Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Waxelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 na TAK - gt - składka + doświadczenie + chęci + sympatyczny i pomocny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuuri Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 jestem na tak kocham go +doswiadczenie +podanie +chęci +kocham go -składka Oglonie kocham go 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 22 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Przyjmuję na 10 dniowy okres próbny. Zgłoś się jutro do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 22 Stycznia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi