maksiu Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Nick z serwera: MaK$♡ Imię: Maks Wiek: 14,5 Steam ID: STEAM_1:0:467032942 00:21 57 2 active 512000 Czas spędzony na serwerze (GT): 1,9h Doświadczenie: Miałem admina na awpach,znam podstawowe komendy Znajomość komend admina : 2/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Maks ,chodzę do 8 klasy podstawówki na codzień zajmuje się motocyklami .Adminem chciałbym zostać ,ponieważ adminów jest mało i nie każdy zawsze ma czas na gre i pilnowanie porządku Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-4h Posiadasz mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: Steam, fb, ts, dc Konto Prime?: TAK Składka?: NIE Edytowane 23 Stycznia 2021 przez maksiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Jestem na NIE - wiek - składka - sm - gt - podanie zerżnięte ode mnie, nawet ze steamid + zaangażowanie + pomocny VIP'a mu można dać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kamil Napisano 23 Stycznia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Nie, - Wiek - Znajomość - GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Na NIE -wiek -gt składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 -gt -wiek -podanie postaraj się trochę, wygląda to jakbyś pisząc podanie nie chciał dostać się na to stanowisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Bozydar Napisano 23 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 -Gametracker -podanie -skala znajomości komend -składka +doświadczenie +chęci Niestety na obecną chwilę jestem na nie. Popracuj nad aktywnością na serwerze, poducz się komend i przysiądź następnym razem do podania żebym miał jakiekolwiek podstawy by to Tobie przydzielić stanowisko Administratora AWP. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Bozydar Napisano 23 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi