yuuri Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Nick z serwera: yuuri Imię: Dawid Wiek: 17 Steam ID: STEAM_0:0:521198616 Czas spędzony na serwerze (GT): około 3 godzin ale nadrobię na only awp nie gram zbyt długo Doświadczenie: Byłem adminem na kilku serwerach sprawowałem się dobrze byłem również adminem na OM ale nie dogadałem się z opiekunem może zbyt duża różnica charakterów albo po prostu taka osoba z którą się nie da dogadać Znajomość komend admina : 5/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Dawid myślę że się nadaje na to stanowisko jestem bezstronny potrafię poprawnie wyciągnąć konsekwencje wobec osób łamiących regulamin potrafię zapanować nad serwerem oraz jestem aktywny + Opiekun serwera ma mózg. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1h do 5-6h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera:Tak Kontakt: steam https://steamcommunity.com/id/szatafakap/ Konto Prime?: [ TAK / NIE ]Tak Składka?: [TAK/NIE] Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 25 Stycznia 2021 Urlopowicz Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Okres próbny, + Wiek +- SM - GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waxelek Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Jestem na tak + wiek + kocham go + składka +/- sm +/- gt + chęci + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Może średnio się lubimy ,ale jestem na Tak +wiek +gt +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 25 Stycznia 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Przyjmuję na 10 dniowy okres próbny. Odezwij się do mnie na pw. Witaj na pokładzie snajperze 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 25 Stycznia 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi