Mkm Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Anty poke na ts3.cs-zone.pl to chyba najpopularniejsza ranga, każdy kto chce, dostanie ją od Bożydara, tylko powiedzcie mi, po co ? Czy admini/opiekunowie/właściciele serwerów, administratorzy, junior administratorzy nie powinni być dostępni dla wszystkich nowych graczy ? Gracze nie mają się jak dostać do adminów jak są na kanale opiekunów czy właścicieli, a tam zazwyczaj przesiadują. Proponuję zabrać tę rangę wszystkim poniżej rangi Właściciela serwera. edit. Nie wiem też po co moderatorzy jak Jami czy Bożydar to mają ;x Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Mkm 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 +3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Bozydar Napisano 25 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Nie będę wymawiał kto/ile osób dziennie z was do mnie wypisuje na wiadomościach prywatnych i pisze przenieś mnie na twój kanał i prosi o nadanie anty poke'a bo ktoś coś połkuje/spami itd.. Więc od dnia dzisiejszego nie będę zwracał uwagi na różnorakie odzywki dotyczące prośby o nadanie anty poke'a na TS3. Wczoraj lub przedwczoraj ty również wbiłeś i poprosiłeś mnie o nadanie Tobie, więc teraz nie rozumiem co chcesz wywnioskować tym postem ale oczywiście wezmę to pod uwagę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) @ BozydarOlaf potwiedzi że poszedłem tam sprawdzić dlaczego dajesz wszystkim anty poke i czy mi też dasz jak sie spytam, no i moja teza się sprawdziła bo nadałeś mi bez żadnego pytania dlaczego, po co czy o cokolwiek zapytać btw. Wczoraj poprosiłem Inferno żeby mi zdjął bo jest to bez sensu :) edit. Nie spotkałem się jeszcze z narzekaniem że ktoś komuś spami zaczepkami :) Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Mkm 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Uchiha Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 -1 każdy ma prawo odpocząć, a każdy co chwile piszę i wysyła poke o byle co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) @ Sasuke-Uchiha Jesteś nowy i aż tak cię oblegają na tym ts, że aż musisz odpocząć ? :o Myślę że jak już jesteś zmęczony obleganiem ludźmi w ciągu tygodnia ? Może mniej ?to nie nadajesz się na stanowisko admina. Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Mkm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Bozydar Napisano 25 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Nawiązując do tego edit "Nie wiem też po co moderatorzy jak Jami czy Bożydar to mają ;x " ponieważ my też chcemy czasem odpocząć od namiarów wiadomości i spraw do nas :) Człowiek też chce czasami posiedzieć na własnym kanale w spokoju i porozmawiać na luzie ze znajomymi :d Nikomu nie musimy się tłumaczyć z tego dlaczego to mamy , ponieważ kim ty jesteś żeby nam mówić czy mozemy czy nie możemy tego posiadać? Przypomnę również że jest coś takiego jak "Otwórz czat tekstowy" i tam też można pisać wiadomości nie spamiąc :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Może powiem tak jako iż opiekuję się trochę TeamSpeak'iem to szczerze jak mam być obiektywny takowe rangi jak AntyPoke czy inne powinny posiadać Administrator czy też Właściciel, nie raz spotkałem się z sytuacją że pracowałem nad czymś razem z @ InFerNo i ludzie non stop albo mieliśmy poke albo pw nawalone po sam szczyt. Jako że przejąłem opiekę nad tym to zrobimy to na moich zasadach. Każda osoba co będzie chciała taką range musi mi przestawić 2 konkretne powody w tym udowodnione. Tak by była podstawa dlaczego dana osoba posiada to... A z 2 strony polecam wam kanały "Czekam na " bo wysyłają powiadomienia. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 @ BozydarTo jest tylko propozycja, decyzję zostawiam wyższej administracji. Na czacie na ts nie odpisujesz więc lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Temat uważam za rozwiązany, na dniach pojawi się dział i wraz z nim wzór pod to. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi