Matrix Napisano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: @ Matrix Czego dotyczy propozycja: Propozycja dotyczy dodania rangi technik. Każde forum potrzebuje takiej rangi i osób, które by podołały zadaniu. Na razie @ JAMI z @ BuBSooNzajmują się większością serwerów chociaż nie ma takiej rangi. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Matrix 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 jestem za 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator HaQ Napisano 27 Stycznia 2021 Junior Moderator Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Nie jestem za bo jami nie jest jeszcze na poziom tej rangi, prawidłowy technik określa się że pisze sam pluginy bądź inne wyższe rzeczy z konfiguracji. A tłumaczenie pluginu to nie jest jakaś filozofia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Nawet jeśli Jami nie dostał by technika to i tak warto żeby taka ranga na forum się pojawiła, prędzej czy później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 37 minut temu, HaQ napisał: Nie jestem za bo jami nie jest jeszcze na poziom tej rangi, prawidłowy technik określa się że pisze sam pluginy bądź inne wyższe rzeczy z konfiguracji. A tłumaczenie pluginu to nie jest jakaś filozofia. Wiem że jeszcze nie zasługuje na ta rangę ale nie tylko tłumaczenia robię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 11 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi