Sasuke-Uchiha Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) Nick: @ Sasuke-Uchiha Czego dotyczy propozycja: Usunięcia skrzynek z których dropiom skiny i wprowadzenie starego wyboru skinów Edytowane 2 Lutego 2021 przez Sasuke-Uchiha 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel KaeM Napisano 2 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Normalne skiny sa wszędzie i nie jest to juz żadna atrakcja na serwerze. Trzeba dać nowym pluginom odrobine czasu, żeby się przyjeły. Jestem pewny, że będzie przy tym więcej graczy i na pewno wzrośnie liczba stałych graczy. Jeśli jednak po czasie nie będzie pozytywnego efektu przywrócimy to co było. Czekam też na opinie innych. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Uchiha Napisano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 to chociaż mogliście wprowadzić część skinów w skrzynkach i część w starej formie darmowych skinów. np skiny z nowych operacji dawać w skrzynkach i te strasznie rzadkie skiny (dragon lore itp.) a stare skiny zostawić graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dablju Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 10 minut temu, InFerNo napisał: Normalne skiny sa wszędzie i nie jest to juz żadna atrakcja na serwerze. Trzeba dać nowym pluginom odrobine czasu, żeby się przyjeły. Jestem pewny, że będzie przy tym więcej graczy i na pewno wzrośnie liczba stałych graczy. Jeśli jednak po czasie nie będzie pozytywnego efektu przywrócimy to co było. Czekam też na opinie innych. Jestem ZA tak jak wypowiedział sie @ InFerNo dla większości graczy to nowość i kto wie może polubią ten system. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 2 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Jestem tego samego zdania co nasz Service Cleaning @ InFerNo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) A ja jestem za wprowadzeniem możliwości wybierania skinów, które kosztują na rynku mniej niż 100zł (reszta do trafienia w skrzynkach) Edytowane 2 Lutego 2021 przez Mikinov 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniiilive Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 wydaje mi się, że jeśli to ma zostać to dodajcie więcej % szans na trafienie epickich,czerwonych skinów i kos. Bo narazie to nie jest żadna atrakcja jak ze skrzynki mi dual berrety za 10 groszy dropią 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi