JWW Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 NIck : JW cs-zone.pl Imię : Bartek Wiek :16 SteamID:STEAM_1:0:452999374 Czas spędzony na serwerze :https://www.gametracker.com/player/JW cs-zone.pl/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: brak, ale chcę zdobyć Znajomość komend :4/10 O mnie : Mam na imię Bartek, mam 16 lat . Chodzę do technikum informatycznego. Intersuję się grami i komputerami. Dlaczego ja : Mam dużo czasu na bycie na serwerze,jestem spokojny i uważam że dobrze bym sprawdzał się w tej roli. Ile czasu mogę spędzić na serwerze : ok.4-5h dziennie Mikrofon :TAK Akceptacja regulaminu : TAK Kontakt: steam ts Konto Prime : TAK Składka : NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jestem na tak +wiek +gt -podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Na Nie -podanie -składka +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Podanie przyjęte, zgłoś się do administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 3 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi