JWW Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Nick : JW Admin banujący : Bozydar Data :02-04-21 09:49 SteamID : STEAM_1:0:452999374 Serwer: Only mirage Opis : Gram sobie normalnie na serwerze normalnie zabijam po czym dostałem bana. Czas: Permanent 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 4 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 @ Bozydar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JWW Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 @ JAMI moge unbana dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JWW Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 @ Szyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 5 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Przepraszam, że odpowiadam po czasie ale miałem problemy z serwerami DNS jak i popsutym telefonem. Przechodząc do sedna po przeanalizowaniu demka miałeś 3 mega podejrzane akcje , oglądałem cię 2 mecze na spekcie i naprawdę miałeś akcje jak byś za dużo wiedział. Jednak 3 akcje które miałeś podejrzane nie są wystarczające. Proszę o unbana dla tego Pana. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi