JWW Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Podanie o Admina Only Mirage Nick : JW cs-zone.pl Imię: Bartek Wiek : 16 SteamID: STEAM_1:0:452999374 Czas spędzony na serwerze : https://www.gametracker.com/player/JW cs-zone.pl/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie : małe Znajomość komend : 5/10 Dlaczego ja : Uważam że to ile czasu mogę spędzić na serwerze i to że w razie potrzeby jestem dostępny na forum są moją zaletą. Nie działam pochopnie więc to według mnie tez jest zaleta administratora. O mnie : Mam na imię Bartek i mam 16 lat . Chodzę do technikum informatycznego w woj. Lubelskim. Interesuje się komputerami i grami Mikrofon : TAK Akceptacja regulaminu : TAK Kontakt : Steam ts3, Fb Konto PRIME : TAK Składka: NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi