KARPIUG Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Cześć mam na imię Paweł mieszkam na Podlasiu w Szczuczynie ale mam blisko do warmińsko-mazurskiego . Uczę się w Technikum informatycznym nie stety już ostatni rok i do roboty ale egzaminy zdane więc było co opijać . Lubię też polatać swoim LANOSEM i jakieś dupeczki brać z wioski . Często jeżdżę pod wpływem jeszcze mnie nie zatrzymali . Na koniec mogę powiedzieć że wyglądam jak przez okno ale nie jest źle . Pozdrawiam wszystkich 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 hejka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XEIO Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rausik Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 No cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 no hej somsiad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 6 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Witam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Siema Paweł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Siema ryba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 6 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezi Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Sieema @ KARPIUG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Uchiha Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 cześć ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi