Sasuke-Uchiha Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) Imię: Sebastian Wiek: 21 Opisz swoją osobę: Jestem osobą która łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi, staram się być pomocny na serwerach jak i forum, posiadam dosyć wysoką kulturę osobistą i nie daje się ponieść emocjom. Pracuje od 2 lat jako kierowca zawodowy, skończyłem liceum na profilu artystyczno-medialnym z elementami psychologii i przedsiębiorczości. Interesuje się głównie motoryzacją, a w wolnym czasie lubię pograć w gry komputerowe. Obecnie pełnie role opiekuna serwera i sądzę że jako moderator też dam sobie świetnie rade Co cię skłoniło do napisania podania?: Braki kadrowe w moderacji forum Dlaczego ty?: Sądzę że świetnie spełnię się w tej roli. Jestem osobą słowną, zawsze wykonuje swoje obowiązki najlepiej jak potrafie, jestem aktywny na forum i potrafie rozmawiać z ludźmi. Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Chcę pomagać innym użytkownikom forum,wyręczyć jamiego z jego obowiązków i pilnować kultury na forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 6-12h Czy miałeś styczność z IPS?: Nie, ale chętnie poszerzę swoją wiedzę Kontakt: Messenger,instagram,steam,telefon,ts,discord Edytowane 7 Lutego 2021 przez Sasuke-Uchiha Dodanie paru zdań w odpowiedzi na pytanie „dlaczego ty?” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlancioR Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 na tak +wiek +staż +chęci + brak moderatorów - podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Nie +wiek +chęci -Konto na forum "Posiadanie aktywnego konta na forum (minimum przez 1 miesiąc)." -Wydaję mi się że @ Marves sobie radzi ale, tu bym wolał zobaczyć co on sądzi. -Podanie pisane na kolanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Nie +wiek -konto przez miesiac -ips -podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Więc: +wiek +chęci, zapotrzebowanie -ips (do nauczenia) 4 godziny temu, Sasuke-Uchiha napisał: Dlaczego ty?: Sądzę że świetnie spełnię się w tej roli -nie przekonało mnie to -podanie Jestem za opinią Marvesa- niech on zdecyduje, czy potrzebna jest mu pomoc. Przychylę się do jego decyzji. Osobiście na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kamil Napisano 7 Lutego 2021 Administrator Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Skoro zostałem już wywołany to dorzucę swoje trzy grosze. Osobiście uważam, że za szybko piszesz podanie. Jesteś z Nami dopiero od niecałego miesiąca, a w ciągu tych tygodni nie wykazałeś się jakąś niesamowitą aktywnością. Podanie także skromne jak na te stanowisko, mało informacji zawarłeś, co w kandydaturze na moderatora jest bardzo ważne. Jeśli chodzi o doświadczenie, to jest mi to obojętne, każdy kiedyś zaczynał. Na koniec chciałbym dodać: "Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Chcę pomagać innym użytkownikom forum i pomóc zarządowi w rozwoju serwera" Co ma moderator do rozwoju serwera? Podsumowując, na ten moment jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Na NIE - bardzo słabe podanie wcale nie przekonuje... - znajomość IPS - krótki staż na forum mało kto cię tu zna + wiek + zaangażowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Widzisz po samych wypowiedziach na dole , postaraj się bardziej pokaz się na forum i spróbuj ponownie za tydzień . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi