pablito Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) Nick z serwera: Kononowicz Imię: Krzysztof Wiek: 18 Steam ID: STEAM_0: 1: 539857948 Czas spędzony na serwerze (GT): https://www.gametracker.com/player/kononowicz/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: No trochę by tu pisać. Wiele razy admin na sieciach, administracja forum. Znajomość komend admina : 7 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ostatnio sporo gram na serwerze, a cheaterów coraz więcej. Mam spore doświadczenie i myślę, że moja znajomość cs'a, komend admina, i moje duże doświadczenie pomogą rozwinąć serwer. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-3h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: Oczywiście Kontakt: ts, steam, discord Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Składka : Tak Edit: GT jest większe tu jest podane tylko z jednego nicku Edytowane 8 Lutego 2021 przez pablito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanekiTheN Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 (edytowane) Jestem na nie -Działanie na niekorzyść serwera -Zachowanie na serwerze -Podanie +Składka KOCHAM WAS <3 Edytowane 9 Lutego 2021 przez KanekiTheN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waxelek Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 major XDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Podanie odrzucam , jesteś na czarnej liście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi