HromaK Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Twój nick: HromaK @ HromaK Nick admina banującego: Alojz ( @ Alojz - Chyba ten pan) Data/Mapa: 09.02.21 19:35-40? / Dust 2 SteamID: Serwer na którym zostałeś zbanowany : Opis sytuacji: Początek rundy, Postanawiam rzucić/ pomóc koledze na longu rzucając flesha po czym postanowiłem pomóc na b. Niestety w połowie drogi (na ct) typ na B umarł i wiedząc że będzie szedł A postanowiłem ustawić się tam.(z demka wynika że siedziałem tam troszkę ponad 17 sekund). Zostałem w sytuacji 1v3 i udało mi się zabić przeciwnika z ct... (ugraned cluch). Na początku następnej rundy dostałem bana na 30min za "campienie". Przeczytałem regulamin i z niego wynika (jeśli źle zrozumiałem, że nie można siedzieć na respie do 1;30. Według mnie jest to nie zasłużony ban ponieważ zrobiłem coś poza respem, znaczy się pomogłem sojusznikom (flesh) po czym chciałem się wrócić na B, tylko że nie zdążyłem i uznałem respa ct za jedyną miejscówkę z której mogłem pilnowac w tamtym momencie bs A. Długość bana : 30min Dodatkowe informacje: zanim ktoś mi odpisze tutaj to pewnie ban minie, ale chciałbym wiedzieć za co, i jeśli nie słusznie chciałbym aby adminowi została zwrócona uwaga, bo mi zepsuł grę z znajomymi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Alojz Napisano 9 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Sorki mordo zajebałem sie w akcji przyznaje sie bez bicia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Alojz Napisano 9 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Bo miałem dać w TT bana nie tobie sorry bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi