INWALIDAA Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Twój nick: INWALIDA Nick admina banującego: Hotaru Data/Mapa: 13.02.2021 Mirage #2 SteamID:STEAM_1:1:186016411 Serwer na którym zostałeś zbanowany : Mirage #2 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer i strzeliłem na respie adminowi w głowę i powiedział że zaraz dostanę bana to powiedziałem że jest toxic i dostałem bana. Długość bana : 1d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) @ Hotaru Edytowane 13 Lutego 2021 przez Mkm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotaru Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 @ Mkm A co ci mam tutaj rozpisać xD @ INWALIDAA Stałeś na respie i strzelałeś mi po łbie przeszkadzając w grze, robicie to nagminnie ty i inni. Nie posłuchałeś ostrzeżenia, zamiast tego wolałeś sobie kręcić beke że jestem toxic więc poleciałeś z banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INWALIDAA Napisano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 No to tak strzeliłem ci w głowe 3 razy i ty uważasz że to jest robienie tego nagminnie rozumiem jak bym to robił tobie codziennie ale pierwszy raz widziałem że jestes na serwerze. Ale jak admini nie mają humoru to co ja na to poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 @ INWALIDAA Po obejrzeniu demka, stwierdzam że ban jest słuszny, ponieważ jest to przeszkadzanie w grze + można podpiąć to pod punkt regulaminu: §3.0. Zachowania i czyny prowokujące administratorów do nieodpowiednich zachowań są zabronione. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi