Azurinn Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Witajcie! Przychodzę do Was z zapytaniem: Jaką klawiaturę polecalibyście do 200 zł? Moja się już trochę rozpadła, i rozmyślam nad kupnem nowej. Moje wymagania: Podświetlana, może być i membranowa i mechaniczna. ważne żeby nie rozpadła się po roku użytkowania. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutny pej Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Ja Ci polecam zakupić Razer Cynosa Chroma Mam medal za Twój hejt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlancioR Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 ja polecam MAD DOG GK900 RGB Czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 27 Sierpnia 2020 Junior Administrator Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 SteelSeries Apex 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azurinn Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Dobra, po głębszej i wnikliwej analizie biorę klawiaturę Razer Cynosa Chroma choć nie jestem zwolennikiem filmy razer bo wg mnie ich produkty są trochę przereklamowane ale ta klawiatura odrazu wpadła mi w oko 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi