JAMI Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Nick w grze: JAMI Wiek:17 Ilość przegranych godzin: 3k Preferowane godziny na testowanie: 14-19 Forma Kontaktu z tobą:Steam/FB/SMS/Kinder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Jak najbardziej na TAK zawsze wykonuje zlecone mu zadanie ( może trochę to trwa ale zawsze zrobi) +doświadczenie z pluginami +aktywny +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 TAK +aktywność +doświadczenie z pluginami +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Na tak +wiek +doswiadczenie +aktywnosc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 15 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 +doświadczenie +chęci +wiek +giga aktywność Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Na TAK +chęci +wiek +doświadczenie +poświęcony czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel BuBS00N Napisano 24 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Po przeanalizowaniu sytuacji zmieniałem zdanie ponieważ byłem sceptycznie nastawiony do "testerów" i nie byli mi oni wcześniej potrzebni... Podanie przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel BuBS00N Napisano 24 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi