tomec Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Nick w grze:iTomeczeQ Wiek: rocznikowo 16 Ilość przegranych godzin: 1,352 godz. łącznie Preferowane godziny na testowanie: po lekcjach 13-16 wieczor ok.18/19 (w srodku dnia zazwyczaj robie przerwe) Forma Kontaktu z tobą: Steam , ts3 , dsc , mess 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 15 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 +ambitny +poświęcenie czasu na testy +w miarę ogarnięty Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 +ambitny +poświęcony czas +chęci +ogarnięty chłopak Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel BuBS00N Napisano 24 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Po przeanalizowaniu sytuacji zmieniałem zdanie ponieważ byłem sceptycznie nastawiony do "testerów" i nie byli mi oni wcześniej potrzebni... Podanie przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel BuBS00N Napisano 24 Lutego 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi