Mikinov Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Nick z serwera: Mikinov Imię: Mikołaj Wiek: 15 ukończone Steam ID: STEAM_0:1:214709836 Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): https://www.gametracker.com/player/Mikinov/91.224.117.23:27120/ z wszystkich 10 nicków wychodzi 100 godzin :) Doświadczenie: admin arena 1v1, były opiekun dm i admin awp Znajomość komend admina: 6/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Widać brak aktywności ze strony adminów, który chciałbym przynajmniej po części załatać wspierając ich będąc na serwerze oraz utrzymywaniem na nim należytego porządku. Już wiele razy pisałem coś o sobie, wydaje mi się, że nic się nie zmieniło. Lubię grać w kosza, interesuję się medycyną i lubię grać w rózne gatunki gier komputerowych. Obecnie siedzę w domu i dużo jem :) Odnajduję się w dużych grupach osób,, mam do siebie dystans i lubię słuchać innych. Raz w tygodniu mam lekcje gry na gitarze. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: godzinka/ dwie dziennie będzie git Posiadasz mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: akceptacja Kontakt: discord, messenger, wiadomość prywatna na forum, steam, telegram, instagram, snapchat i różne inne wariacje Konto Prime?: TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Alojz Napisano 19 Lutego 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 +wiek +podanie +gt +doświadczenie +chęci JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 +gt +doświadczenie +sm +wiek Leć pilnować serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomec Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Na tak +wiek +doswiadczenie +gt 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 jestem na tak +wiek +podanie +gt +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kamil Napisano 19 Lutego 2021 Administrator Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Tak, + Wiek + GT + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Przyjmuje na 7d okres próbny zgłoś się do właścicieli serwera po permisje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi