Skocz do zawartości

tomec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @ iTomeczeQ
Nick osoby na którą składasz skargę: @ Aplaus @ Mkm
Opis sytuacji: Siedze na tsie i nagle mkm przenosi mojego prywatnego bota na kanal aplausa po czym wychodzi , napisalem do aplausa a on zwyzywal mnie .
SteamID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 23.02 9:32 
Dowód (ss/demko): 2 ss nizej w miedzy czasie mialem jakies lagi neta i mnie wywalilo kilka razy podczas rozmowy

image.thumb.png.4db735fe4de2d1be6aca21df29866e7e.pngimage.thumb.png.9938688eb2298eba33bf33b40f0d8c94.png

• Haha! 4
  • Wow! 1

Animated GIF

Wiem, że nie wolno mi się wypowiadać ale czasami mam wrażenie jakby niektórzy tu byli chyba w przedszkolu bo ktoś komuś bota zabrał i nie chciał oddać :/ 

@Edit @ iTomeczeQNo cóż poniosły go nerwy i co zrobisz do papieża napiszesz? Ale trochę nie rozumiem bo to nie Aplaus Ci przeniósł go a Ty piszesz mu, że sobie przeskrobał, w takiej sytuacji piszesz do kogoś z Admnistracji, że ktoś zabiera Ci własnego bota, zmiast robić z tego jakąś gównoburzę, bo wygląda to jakbyśmy byli w podstawówce i cię kolega wyzywał i zabrał kredki ;)

Edytowane przez Rausik
  • Lubię to! 2

giphy.gif

1 minutę temu, Rausik napisał:

Wiem, że nie wolno mi się wypowiadać ale czasami mam wrażenie jakby niektórzy tu byli chyba w przedszkolu bo ktoś komuś bota zabrał i nie chciał oddać :/ 

Chodzi mi tylko o prywatność i jak się odniósł do tego aplaus nie o samego bota

• Lubię to! 1
  • Haha! 2

Animated GIF

Dobra, generalnie, to sprawdzałem czy mogę jakiegokolwiek bota przerzucić na mój kanał. Na moje "nieszczęście" wyszło na twojego (PRYWATNEGO BOTA, nie wiedziałem wcześniej że to jest Twój) po czym nie mogłem go przerzucić na twój kanał, po tej akcji musiałem iść na lekcje bo byłem pytany więc wyszedłem. Ty prosisz o prywatność a ja proszę o trochę dystansu, może jesteś jakoś zrażony do ludzi, ale nikt ci nie chciał zaszkodzić przenosząc ci bota, więc naprawdę mi się śmiać chce jak czytam tą skargę i to co mi piszesz na PW, mając @ HaQ dwa kanały nad sobą, a co do deplausa to źle zrobił wyzywając cię, ale równie dobrze mogłeś pójść z nim porozmawiać, a nie dobra.. bo przecież chcesz być sam na swoim kanale bez komunikacji z kimkolwiek. 

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

maksiu-1.gif

Rozumiem @ Mkm z tobą sprawę wyjaśniłem, zostało jeszcze wyjaśnić sprawę z @ Aplaus. Proszę o jego wypowiedź .

@edit Rozumiem, że to nie Aplaus przeniósł bota, ale jaki cel miały wyzwiska z jego strony ?

Edytowane przez iTomeczeQ
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

Animated GIF

Temat zamknięty do czasu rozpatrzenia .

sygnaturaez.png.c8689f7bce6ae9bc50b47d1d343915e5.png

@ Aplaus dostaje bana na ts3 na 7d, następnym razem kara będzie ostrzejsza .

HlShL7f.png

Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...