Kudłaty Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nick: @ Kudłaty Wymiar: Profilowe na forum, nie wiem jakie ma wymiary Kolorystyka: Ciemna. Szary/Czarny itp. Konkretne szczegóły: Brak. Tematyka: Wiadomo, tematyka podobna do mojego nicku. Z góry dziękuje <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 (edytowane) @ Kudłaty zrobiłem cos takiego, kompletnie nie moje klimaty ale coś jest, jedno z nickiem drugie bez @ Kudłaty https://imgur.com/a/2Po504E Edytowane 25 Lutego 2021 przez Fifat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 "Dozwolone rozszerzenia plików to: gif, jpeg, jpe, jpg, png." chyba musisz w innym formacie to zrobić bo nie mogę tego zastosować jako zdjęcie profilowe na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 27 Lutego 2021 Urlopowicz Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi