Mkm Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Nick: Mkm Czego dotyczy propozycja: Proponuję usunąć albo zaaktualizować temat GT adminów w Administracja>Informacje>GT adminów - Informacje - Cs-Zone.pl (cs-zone.pl) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Jestem za aktualizowaniem tematu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 +1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 26 Lutego 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 GT adminów było przeze mnie prowadzone dopóki nie wprowadzono panelu aktywności. Duża część społeczności mówi, że woleliby starą formę sprawdzania aktywności adminów. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKo Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Proponuję usunąć, ponieważ od tego jest opiekun i nie ma po co robić czego dwa razy :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Ogólnie ja jestem zdania że z panelem jest 100% lepiej nie trzeba nic zmieniać a jedynie usuwać osoby po degradacji. Moja poropozycja to Przywrócimy wam wgląd do panelu i zostanie sumiennie aktualizowany. Dajcie znać co myślicie na ten temat! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 27 Lutego 2021 Urlopowicz Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 +1, Jestem za starym zwyczajem, tzn. gdzie było wszystko w jednym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 9 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi