Myslidar Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Nick z serwera: Myślidar Imię: Bartek Wiek: 15 Steam ID: 1:1:165371635 01:51 533 Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): 5h Doświadczenie: Byłem kiedyś adminem na tej sieci Znajomość komend admina : 6,5/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ jestem bardzo ambitnym młodym chłopakiem. Bardzo chciałem pomóc wam w łapaniu cheaterów oraz aby pomagać w rozwoju sieci. Lubie zwierzęta oraz lubię pograć w cs:go Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak Kontakt: steam,ts3 Konto Prime?: [ TAK / NIE ] tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Na NIE -/+wiek -gt -komendy admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 NIE -gt -/+ wiek -/+ sm - podanie pisane na kolanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Tak +wiek +doświadczenie +chęci -podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 1 Marca 2021 Urlopowicz Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Nie, - Wiek - GT - SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 -podanie - Wiek - GT - SM NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 +sm -gt -podanie, lubisz grać w csgo to nie powód +/- wiek Naciągany, ale okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 2 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Przyjmuję na 14 dniowy okres próbny. Zgłoś się do mnie na wiadomości prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 2 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi