Hotaru Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Witam witam Wypadało by się przedstawić tak więc jestem Michał, młoda dupa 21 lat chociaż mentalnie już dawno stary dziad, jestem krojcokiem pochodzącym z okolic Gliwic, lubię gotować, czytać książki no i pogrywać w różne gierki a no i uwielbiam uczyć się nowych języków, na ten moment znam Francuski, Węgierski, Niemiecki, Angielski i Ruski no i mogę wam też ślůnsko godka pokazać. Życie niestety nie jest kolorowe więc mam genetyczną wadę wzroku przez którą jestem praktycznie ślepy na jedno oko W naszym kochanym Cs Go jestem emerytowanym 10lvl faceit, gram od 2012 roku i coś tam strzelam, nigdy nie gram na 100% gdyż mam swój powód żeby się wstrzymywać dlatego nie zobaczycie mnie z jakimiś dzikimi statami na serwerach Posiadam też ogromną wiedzę na temat cheatów do cs i mam spore doświadczenie jako ubt To chyba tyle, podziwiam jeżeli komuś chciało się to czytać i do zobaczenia w grze! 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 14 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Pinkne przywitanko! Serwus ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 14 Marca 2021 Urlopowicz Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaLuu Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Hejka 1 Bozydarekchamrek mrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanekiTheN Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dablju Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 LaFajet Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 no hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadHunter Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 witam witam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 15 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi