HeadHunter Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Nick z serwera: HeadHunter -爆- Imię: Dawid Wiek: 20 Steam ID: STEAM_0:0:42453414 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/HeadHunter -爆-/145.239.26.143:27030/ Doświadczenie: Brak Znajomość komend admina: 5/10, ale nie ma żadnych problemów, aby rozszerzyć ten wynik. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Bardzo często przebywam na serwerze. Większość graczy ( w tym administratorzy ) dobrze mnie znają i wiedzą że gdy trzeba jestem przyjacielski, ale gdy trzeba ochronić kogoś, czy kickować, wiedzą że podchodzę do tego z głową. Jestem osobą przyjacielską lecz nie dam sobie wejść na głowę przez innych graczy. Uważam, że jestem odpowiednią osobą, gdyż przynoszę zazwyczaj na serwer powiew radości, oraz chęci do dalszego grania. Sam zapraszam innych, aby serwer ciągle się rozwijał, i poszerzał w grających ludziach. Jak na swój wiek, oraz doświadczenie w CS:GO (~ 1500h ) potrafię rozpoznać czy ktoś zasługuję na chwile przerwy od grania na serwerze czy też nie. Jak na swój wiek, podchodzę do takich spraw profesjonalnie. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: średnio 4/6h, lecz zalezy od dnia. Są dni gdzie jestem dosłownie cały dzień, a jest tak że wchodzę na właśnie 2/3h żeby sprawdzić czy wszystko oki. Posiadasz mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak Kontakt: Steam, TS, Discord Konto Prime?: TAK Potrafię rozpisać demko: TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 +wiek +gt +podanie na tak, chciałbym zobaczyć cię w akcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanekiTheN Napisano 16 Marca 2021 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 na tak +wiek +podanie +gt +potrafi rozpisać demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 16 Marca 2021 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 +wiek +gt +/-podanie -doświadczenie Za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 16 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Przyjmuję na 14 dniowy okres próbny. Odezwij się do mnie na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 16 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi