Szyna Napisano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Nick: Szyna Czego dotyczy propozycja: Propozycja dotyczy utworzenia postu, o darmowego vipa na serwerach i forum na określony czas (tygodnia albo dwóch.) Jeżeli propozycja zostałaby przyjęta to, proponowałbym promowanie postu na serwerach. Myślę, że to dobry pomysł, żeby powiększyć społeczność forum i zintegrować większe grono osób. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Dobry pomysł. Jestem jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azurinn Napisano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 2 Września 2020 Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Jestem za kwestia by wypowiedzieli się CEO co myślą w tej kwesti. @ InFerNo @ RdN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Propozycja PRZYJĘTA "Jeśli nie zgadzasz się z tym postem - zgłoś go, a administrator lub moderator rozpatrzy go ponownie." Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi