Lubię kółka222 Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Twój nick: Lubię kółkaNick osoby na którą składasz skargę: Matcik ツOpis sytuacji: Witam Powiedziałem adminowi że ma farta i dostałem muta na 5 min. Potem wszedłem na serwer i powiedziałem że dostanie skargę ode mnię a on mnię zbanował za grożenie adminowi/kulturaSteamID oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/matcikpolska/Data i czas zdarzenia: 08-31-20 11:42Dowód (ss/demko): W załączniku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 @ Matcik Proszę o komentarz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 ◢━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━◣ » Moje uzasadnienie: • Odpowiedź › Witam. Od wielu rund, nawet gier obrażałeś graczy. Po pierwsze obydwa muty były uzasadnione oraz prawidłowe ze regulaminem. Obrażałeś niektórych graczy, mówiłeś, że fart. Upominałem cię pare razy, że tak się nie mówi, ale ty dalej mówiłeś. I napisałem w swoim zdaniu powyżej: "Potem wszedłem na serwer i powiedziałem że dostanie skargę ode mnię a on mnię zbanował za grożenie adminowi/kultura", nie zbanowałem ciebie, ale groziłeś mi skargą, każdy ma prawo do skargi na Administratora, ale ty groziłeś ją, i łamałeś regulamin dalej :). Czy wyzywanie / obrażanie admina oraz graczym, słowem FART nie jest obrazą? ◥━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━◤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubię kółka222 Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Po pierwsze od kiedy powiedzenie adminowi że dostaje skarge to jest grożenie masz dam ci nawet co to jest grożenie 🙂 Grożenie – przestępstwo groźby karalnej polega na grożeniu innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę jej najbliższego. Art. 190 KK stanowi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Twoje słowa na czacie głosowym: ,,Zobaczymy, zaraz masz skargę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubię kółka222 Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Obejrzyj sobie demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Dobrze :), wszystko jest na nim, więc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubię kółka222 Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Kurwa widać jak jestes pierdolnięty umysłowo przeczytaj sobie definicje grożenia/groźba. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Jak widać mute Ci się należał 🙂 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Temat ZAMKNIĘTY "Jeśli nie zgadzasz się z tym postem - zgłoś go, a administrator lub moderator rozpatrzy go ponownie." Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi