SzaLuu Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) Imię: Zuzanna Wiek: 15nastka (rocznikowo) Opisz swoją osobę: Nazywam się Zuzka. Mam rocznikowo 15 lat . Jestem niską, szczupłą osobą, która uwielbia godzinami przesiadywać na TS3 ze znajomymi oraz graniem z nimi w CS:GO, a w szczególności Matchmakingi bądź serwery społeczności (Mirage | Areny 1vs1). Na co dzień od jakiegoś czasu siedzę w domu spędzając dziennie 8 godzin na elekcje. Po zakończeniu elekcji na Class-room'ie przeznaczam swój czas na rozwój osobisty lub na przyjemności. Co cię skłoniło do napisania podania?:Mam dosyć sporo czasu wolnego, dobrze dogaduję się ze społecznością serwera. Gram praktycznie regularnie od momentu kiedy @ ItachiUchiha został Opiekunem i dużo osób zdążyło mnie dzięki temu poznać. Aktualnie mam Admina na Only Mirage i teraz ubiegam się o Opiekuna Arenek 1vs1. Od momentu kiedy dostałam szansę bycia Adminką nauczyłam się całkiem sporo i chciałabym bardzo wspomóc szeregi u boku Emila. Rekrutacja jest otwarta więc stwierdziłam, że warto by spróbować swoich sił na wyższym pułapie. Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?: Na serwerze około 2 godziny dziennie a na forum gdzieś z godzinkę, półtorej. Czy miałeś styczność z FTP serwera?: Nie miałam, ale jeśli zajdzie taka potrzeba nauczę się Kontakt: Forum/Steam/Facebook/Instagram Edytowane 27 Marca 2021 przez SzaLuu 1 2 1 3 Bozydarekchamrek mrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 +/- podanie, fajnie, że się rozpisałaś, ale pytania się zlewają :/ -wiek -ftp na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 27 Marca 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 +podanko +aktywna w życiu forum/serwera +dobrze się sprawuje jako Adminka -FTP Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanekiTheN Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Jestem na Tak +/- Wiek +Podanie +Chęci +Dobra reputacja wśród administracji, jak i graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myslidar Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 + podanko +doświadczenie +aktywność jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) NIE -rzucanie sie na rangi -wiek -ips -podanie +aktywność Edytowane 27 Marca 2021 przez Mkm 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 NIE -wiek -ftp -podanie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 +aktywność +chęci +/-podanie -ips -wiek Za okresem próbnym 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 + aktywnosc + checi + podanie - wiek Mysle ze mozna dac jej szanse, kazdy gdzies musi zaczac swoja przygode z Opiekunem a sadze ze ta serwerownia to idealne miejsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 +aktywność +podanie -ips -wiek + chęci Za okresem próbnym 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 28 Marca 2021 Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Na tak +aktywnosc +-wiek +chęci -ftp ale latwo idzie sie nauczyc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Marves Napisano 29 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Okres próbny + Aktywność +- Wiek - FTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Otrzymujesz posadę na okres próbny. Liczę na to, że uda Ci się dobrze zająć serwerem i wróci on na pierwsze miejsca w Gametrackerze. Chłopaki z administracji Ci pomogą, nie zawiedź nas :) Powodzenia. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi