young Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Nick z serwera: young. cs-zone.pl Wiek: 17 Steam ID: STEAM_0:0:150054255 Czas spędzony na serwerze (GameTracker): 48.9h Znajomość komend admina/doświadczenie: Jeszcze nie byłem adminem ale mam potencjał <3 Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 4/5h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 +wiek +gt (jeśli prawda, nie sprawdzałem) +demko i czas poświęcany na serwer (z tym też się okaże) na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 +wiek +gt +checi Na Tak Pozdrawiam Baimless. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Marves Napisano 5 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Nie, - Grasz dopiero 3 dni - Doświadczenie + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alert RCB Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 - 3 dni na serwie - Doświadczenie + Wiek Na okres próby można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Byku jest napisane że gram od 3 dni na serwerze bo dodałem cs-zone do nicku https://www.gametracker.com/player/young./145.239.19.183:28015/ Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez young Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 5 Kwietnia 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 3.13 Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 5 Kwietnia 2021 Globalny Moderator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi