Mikinov Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 nick: @ Mikinov czego dotyczy: Powrót do starego loga ubt, ale w nowym wydaniu. Już tłumaczę: oczko było zdecydowanie rozpoznawalnym logiem ubt, a dzisiaj niektóre rangi otrzymały animacje. Może dałoby radę dodać mrugające oko zamiast obecnego loga (mgły/dymku/blur?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Jestem w stanie sie zgodzic oraz dodac tez pomysl iz mozna takze dodac stary dobry mlotek sadowy na ikonke :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTomeczeQ Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Też jestem za zostawieniem starego młota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Zostaje młotek a druga sprawa że ja rangę normalnie widziałem i żaden @ UBTeam nie zgłosił mi tego na PW czy też na ts3... Błąd naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi