Właściciel Marves Napisano 12 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Imię: Kamil Wiek: 17 Opisz swoją osobę: Mam na imię Kamil, mieszkam na mazurach i mam 17 lat. Moje zainteresowania to grafika, sport i gry. Na co dzień uczę się w technikum na profilu technik reklamy. Mój wolny czas wykorzystuję głównie na spotkaniach ze znajomymi i komputerze. Co cię skłoniło do napisania podania?: Granie na serwerze sprawia mi przyjemność, gram kiedy mam czas - jego akurat mam bardzo wiele. Wydaje mi się, że jestem bezkonfliktowy (żadnych skarg na swoją osobę nie widziałem ). Uważam, że swoje obowiązki na forum wykonuję poprawnie i systematycznie, więc serwer miałby aktywnego opiekuna. Potrafię dogadywać się z ludźmi jak i rozwiązywać problemy. Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?: Na forum jestem praktycznie cały czas, jeśli chodzi o serwer to gram od nie dawna, ale grałem na nim jeszcze za czasów hz (nie pokazuje tego w gt). Czy miałeś styczność z FTP serwera?: Tak Kontakt: FB, Forum, PW, Steam, TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezi Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Na tak +Ftp +Wiek +Aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Na Tak + wiek + ogarniety +ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 na TAK +ftp +wiesz co robić mordo, serwer się marnuje +dobry kontakt z ludźmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi