MzDevil Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Imię: Marcin Wiek: 18 Opisz swoją osobę: Jestem uczniem technikum informatycznego na kierunku technik informatyk. Oprócz informatyki interesuje się polityką jestem w młodzieżowej radzie swojego miasta i koordynatorem powiatu w stowarzyszeniu oraz jestem członkiem młodzieżówki. Szybko się uczę i jestem gotów, aby rozpocząć pracę na wyższym szczeblu :-D. Co cię skłoniło do napisania podania?: Brak opiekunów i adminów na serwerze, więc chcę dołączyć, aby pomóc postawić serwer na nogi. Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?: Zależy od dostępnego czasu staram się spędzać co najmniej 1.5h dziennie. Czy miałeś styczność z FTP serwera?: Owszem Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/id/mzdevil15/ Discord: ✪MzDeωil#0267 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) -podanie, chaotyczne, mało i tekst wyśrodkowany +ftp +wiek na tak Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Mikinov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi