Nefciak Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Imię: Fabian (Nefciak) Wiek: 17 Opisz swoją osobę: Witam, nazywam się Fabian "Nefciak" W. mieszkam nieopodal Gdyni. Aktualnie chodzę do Technikum (Technik Budowy Jednostek). Na codzień zajmuje sie E-sportem oraz Grafiką. Co cię skłoniło do napisania podania?: Granie na tym serwerze to jest przyjemność, z tym comiunity można spędzać naprawdę wiele godzin. Wydaje mi się, że jestem bezkonfliktowy, miły w stosunku do ludzi, oraz ciężko jest wyprowadzić mnie z równowagi. Uważam, że swoje obowiązki będę wykonywał prawidłowo oraz sumiennie. "Co cię skłoniło do napisania podania?" W skrócie, chęć polepszenia oraz umilenia gry na fajnym serwerze, oraz aby ludzie wracali tutaj z chęcią. Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?: Na forum, mogę poświęcać nawet cały dzień z powodu E-lekcji, a serwer to 5 godzin dziennie bez problemu. Czy miałeś styczność z FTP serwera?: Tak Kontakt: Discord: Nefciak#1350, Forum lub steam: https://steamcommunity.com/id/Nefciak/ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 na nie, nie muszę patrzyć na to, co napisałeś -arogancja i pycha, którą reprezentujesz na serwerze oraz obowiązki admina, z których nie umiałeś się wywiązać jako admin na 1v1 -podanie, mało +ftp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 +ftp +zaangażowanie +wiek +poświęcony czas Ogólnie się wydaje spoko gościem. Uważam, że nadaje się na opiekuna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytekk Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Siema ja jestem na tak + poświęca dużo czasu na gre + jest kulturalny + wiek + podanie pozdro Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez frytekk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikox_09 Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 ja jestem na tak + dużo gra i się angażuje + nie krzyczy nie przeklina i nie nadużywa mikrofony + nie ma piskliwego głosu + nie jest jakimś 10 latkiem + zależy mu na tej roli + napisał dobre podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rage Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Ja jestem na tak + Spędza dużo casu na serwerze + Kultura + Zawsze chętnie pomaga na serwerze + Wiek Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Rage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezi Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Na nie - dopiero dostałeś admina - godziny -podanie + Wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Podanie za szybko napisane, nie wykluczam cię całkowicie lecz spróbuj za jakieś 2 tygodnie bo nie ukrywam że poszukiwany opiekun jest! Popraw również podanie bo za bardzo nie zachęca do czytania jak i przyjęcia. Good Luck! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi