FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Imię: Wiktor Wiek:16 Opisz swoją osobe: Mam na imie Wiktor , jestem osobą energiczną, sumienną i kontaktową ,mieszkam w centralnej części Polski , chodze do drugiej klasy technikum ( kierunek handlowiec) . Jak byłem młodszy to chodzilem przez 7 lat na takewondo pozniej przestał z uwagi na kontuzje kolana przez która nie mogłem brać udziału w zawodach przez rok a poznie juz mi się nie chciało od nowa zaczynac. Grałem przez 3 lata w csa 1.6 pozniej przerzuciłem się na cs:go i gram w niego od 2 lat do teraz Co cię skłoniło do napisania podania?: Serwer nie ma opiekuna a ja gram na nim jeszcze od czasu dawniejszego właściciela, jako admin sprawdzam sie dobrze , jestem osobą bezkonfliktowa i staram się każdemu pomóc Ile czasu poświęcasz na forum i serwer dziennie?: ok.3h dziennie Czy miałeś styczność z FTP serwera?: Kiedyś tak ale teraz już mi się pozapominało Kontakt: Discord,mess,steam,forum, telefon, telegram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qexy Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 +podanie +/- ftp wiek Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefciak Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 -podanie -ftp +/-wiek -Blokada Vac na serv (wallhack) Jestem na "NIE" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 +/- podanie - wiek +/- ftp Nie przekonales mnie niestety moj glos narazie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 -podanie +/- ftp +/- wiek póki co jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Podanie ODRZUCAM - bywały na ciebie skargi że zgłoszenia ignorujesz - nie mam pewności czy już potrafisz demka rozpisywać [ był z tym problem] Jeżeli podszkolisz się i będzie pozytywna reakcja graczy to nic nie stoi na przeszkodzie. Spróbuj ponownie za 2 tygodnie. Good luck! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi