Bozydar Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Witajcie drodzy użytkownicy! Dziś na Celowniku znalazł się nasz członek UBTEAM @ Szyna Jesteście ciekawi co sądzą o nim inni? Zapraszam do czytania odpowiedzi kilku wybranych losowo przeze mnie osób. Wszystko jest oczywiście anonimowe 😄 Cytat 1 użytkownik: Nie znamy się za bardzo ale wydaje się być sympatyczny :) Cytat 2 użytkownik: Taka nasza mielonka Cytat 3 użytkownik: Kurde, nie znam nowych twarzy, które pojawiły się na hz przez ten czas, więc cóż mogę rzec, hmm. Wydaję się miły, sympatyczny, a do tego trochę spocony w cs'a. Więcej nie napiszę, nie znam po prostu ;D Cytat 4 użytkownik: Nie mam wyrobionego zdania, wydaje się bardzo pozytywna i życzliwa osoba Cytat 5 użytkownik: Jest spoko mordunią. Lubie go. Jest aktywny na forum. Nie znam go aż tak idealnie, ale jest supciowy. Cytat 6 użytkownik: Najlepszy ziomek jest uczciwy i sumiennie wykonuje swoje obowiązki za to go bardzo szanuje. Cytat 7 użytkownik: Szyna, hmmmm, bardzo smaczna to trzeba mu przyznać. Chłop nie wiem jakim cudem został Ub... taki odpał z niego, że czuć haxy nawet na kilometr. Cytat 8 użytkownik: Szynkens bardzo fajny. Śmieszny, dobrze gra w cska. Można z nim spoko pogadać. Cytat 9 użytkownik: Spoczko ziomek lubię się z nimi poprzekomarzać. Warto zaznaczyć, że odpowiedzi naszych użytkowników w żaden sposób nie zostały edytowane. UWAŻAJ, MOŻESZ BYĆ NASTĘPNY! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 Kc, pozdro dla spoceńcow xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi